Coin Master gratis kaarten – hoe alle kaarten te krijgen

Bij Coin Master draait alles om munten en er zo veel mogelijk van te krijgen, meestal door Viking dorpen te plunderen en aan het rad van fortuin te draaien. De spelers gebruiken die zuurverdiende munten om de gebouwen in hun dorpen op te waarderen, en als alle gebouwen maximaal zijn, is het tijd om naar een volgend dorp te gaan en het nog eens over te doen.

Je rivalen plunderen is niet de enige manier om de grondstoffen te verzamelen die je nodig hebt om hogerop te komen. Een van de beste methodes om snel hogerop te komen is het voltooien van sets Coin Master gratis kaarten. Elke keer dat je een kaartenset voltooit, krijg je een enorme beloningsbonus die je vooruitgang een boost geeft. Hieronder vind je een paar van de beste manieren om de kaarten te krijgen die je nodig hebt om je sets te voltooien.

Doorloop Coin Master met deze handige gidsen zoals Coin Master free Spins, Coin Master Dorpen, Coin Master Evenementen, en Coin Master Kisten.

Ruil je dubbele kaarten voor kisten

Soms kun je hele dagen bezig zijn met het zoeken naar die laatste kaart in je set, om uiteindelijk met tonnen nutteloze duplicaten opgescheept te zitten. Maar wist je dat je deze duplicaten in je voordeel kunt laten werken?

Coin Master geeft spelers de mogelijkheid 75 van hun kaarten in te ruilen voor een Card Chest. 75 is een aardig bedrag, maar als je een echte kaartenjager bent, heb je waarschijnlijk tonnen ongebruikte kaarten die alleen maar ruimte in je inventaris innemen. Deze methode is te duur en op geluk gebaseerd om erg betrouwbaar te zijn, maar ze geeft je tenminste een extra kans om de kaart te winnen die je nodig hebt.

Vraag om kaarten uit de gemeenschap

Met de hulp van Moon Active kun je je ongewenste kaarten ruilen voor kaarten die je nodig hebt met de rest van de gemeenschap in een veilige omgeving op Facebook. We raden ten zeerste aan hier te beginnen om je echt te concentreren op de kaarten die je voor je verzameling nodig hebt.

Dit is de meest eenvoudige manier om de kaarten te krijgen die je wilt. De Coin Master gemeenschap op Facebook is enorm, en er is een goede kans dat je iemand bereid vindt een van zijn duplicaten af te staan als iemand in nood ermee geholpen is.

Profiteer van een Kaartenboom

Een andere super-gemakkelijke manier om aan nieuwe kaarten te komen is gebruik te maken van een lopende Card Boom. en met je zuurverdiende geld een aantal kisten te kopen. Card Booms zijn een gebeurtenis van beperkte duur waarbij je in bepaalde perioden van het jaar 50% meer kaarten kunt krijgen uit elke kist die je opent.

Als een Card Boom evenement nadert, is het een goed idee om al je Card Chests tot dan te bewaren. Zo pluk je de meeste vruchten van het bonusevenement en vergroot je je kansen om de kaarten te verzamelen die je nodig hebt.

Kaartenkisten kopen

Heb je wat reserve geld dat een gat in je zak brandt? Je kunt het altijd aan het aanvullen van kaartensets besteden door Card Chests te kopen.

Coin Master kisten – verschillende soorten en wat ze bevatten

Zodra je klaar bent met het verbeteren van je stad en niet meer kunt betalen, kun je overwegen een paar kaartenkisten te kopen met het geld dat je gespaard hebt. Als je op zoek bent naar een paar extra kaarten, is dit een uitstekende methode om ze te bemachtigen.

Om het meeste waar voor je geld te krijgen, wacht je best tot een Card Boom.

Verzamel je dagelijkse beloningen

Je krijgt ook elke dag Coin Master gratis kaarten via de dagelijkse links van Moon Active; door ze elke dag te verzamelen vul je snel je verzameling. De officiële Coin Master Facebook is pagina is altijd druk bezig met officiële bonussen en beloningen, dus geef ze een follow en kijk welke bonussen ze voor je in petto hebben.

Coin Master Kaarten
Coin Master Kaarten

Het voltooien van kaartensets is een van de snelste en meest bevredigende manieren om echt vooruitgang te boeken in Coin Master. Doe de vier hierboven genoemde dingen regelmatig om je verzamelingen in recordtempo te voltooien.