Coin Master Free Spins & Coins met deze dagelijkse links!

Wil je weten waar je gratis Spins op Coin Master kunt krijgen? Dit is de ultieme plek om ze dagelijks te vinden. Onze lijst bevat niet alleen de links van vandaag, maar ook die van vroeger, dus als je er een gemist hebt, heb je nog steeds een kans om ze te verzamelen!

De links voor de nieuwste Coin Master free Spins en Coins worden verzameld van de officiële Coin Master social media profielen op Facebook, Twitter, en Instagram. Ze zijn allemaal veilig en getest op hun werking voordat ze worden bijgewerkt!

Word een echte Coin Master met deze geweldige gidsen zoals Coin Master gratis kaarten, Coin Master dorpen, Coin Master evenementen, Coin Master kisten, en Coin Master statistieken.

DatumBeschrijvingLink
2024-04-1625 spinsLink
2024-04-1610 spins, 1 miljoen muntenLink
2024-04-1525 spinsLink
2024-04-1525 spinsLink
2024-04-1525 spinsLink
2024-04-1525 spinsLink
2024-04-1560 spinsLink
2024-04-1425 spinsLink
2024-04-1425 spinsLink
2024-04-1425 spinsLink
2024-04-1425 spinsLink
2024-04-1325 spinsLink
2024-04-1325 spinsLink
2024-04-1325 spinsLink
2024-04-1325 spinsLink
2024-04-1325 spinsLink
2024-04-1325 spinsLink
2024-04-1325 spinsLink
2024-04-1225 spinsLink
2024-04-1225 spinsLink
2024-04-1225 spinsLink
2024-04-1260 spinsLink
2024-04-1225 spinsLink
2024-04-1225 spinsLink
2024-04-1125 spinsLink
Coin Master Free Spins

Hoe krijg je meer Free Spins & Coins voor Coin Master

Hier kijken voor dagelijkse links is niet de enige manier waarop je free Spins en Coins voor Coin Master kunt krijgen!

 • Volg Coin Master in de sociale media
  Elke dag geeft Moon Active, de ontwikkelaar van Coin Master, een stel links die je kunt volgen om gratis Coin Master spins te bemachtigen. Als je dit goed bijhoudt, kun je een gestage stroom gratis spullen krijgen voor heel weinig moeite. Je kunt Coin Master volgen op Facebook of Twitter.
 • Meld je aan voor e-mail geschenken
  Als je je aanmeldt voor e-mail geschenken, kun je elke dag een handvol Coin Master gratis spins krijgen, gewoon door een link op je telefoon te volgen. We zijn tot nu toe ook nog geen spam tegengekomen van het aanmelden, dus het is een snelle en gemakkelijke methode om jezelf wat gratis spins te bezorgen.
 • Nodig vrienden uit
  Telkens als je een vriend uitnodigt die zich via Facebook met succes aansluit bij Coin Master, krijg je 40 Coin Master gratis spins, wat aanzienlijk is. Ze hoeven het spel niet eens echt te spelen; ze hoeven het alleen maar te downloaden en zich via hun Facebook account aan te melden om je de gratis spins te bezorgen. Natuurlijk is het in beider belang om het spel ook echt te spelen, wat ons mooi op ons volgende punt brengt.
 • Vraag spins aan als cadeau
  Je kunt tot 100 Coin Master gratis spins per dag van vrienden krijgen, hoewel je om tot die hoogte te komen 100 actieve vrienden nodig hebt die zo vriendelijk zijn om je elke dag een geschenk te sturen. Elk geschenk bestaat uit een enkele gratis spin. Tenzij je ongelooflijk populair bent, is het hoogst onwaarschijnlijk dat je 100 vrienden zult hebben; laat staan 100 die zich daadwerkelijk verwaardigen een spel met je te spelen. We raden je aan naar de officiële Reddit gemeenschap of Facebook gemeenschappen te gaan om te proberen mensen te vinden die bereid zijn met je te spelen.
 • Bekijk video advertenties
  Je kunt een beperkt aantal Coin Master gratis spins per dag krijgen door naar een video advertentie te kijken. Scroll gewoon naar de gokautomaat en tik op de spin energie knop rechts onderaan. Als het er niet is, zijn de gratis spins die je via deze methode voor die dag kunt krijgen op, maar als het er wel is, tik je er gewoon op en je bekijkt een advertentie.
 • Spin
  Je kunt eigenlijk een ton aan Coin Master gratis spins krijgen door te spinnen. Als je drie spin energy symbolen op een rij krijgt, krijg je een heleboel gratis spins. Pak er een ketting van op en je kunt eeuwenlang draaien voor ze op zijn.
 • Level je dorp
  Telkens als je je dorp levelt, krijg je een stel Coin Master gratis spins. Het is echter niet gemakkelijk, want het kost een aanzienlijke hoeveelheid goud om nieuwe gebouwen te kopen en ze te verbeteren, en je moet ze allemaal kopen, inclusief verbeteringen, om te kunnen levelen. Dat kost al heel wat spins.
 • Doe mee aan evenementen
  Er is bijna altijd minstens één evenement gaande in Coin Master, en dat kan je absoluut overladen met gratis spins. Kijk tijdens het bekijken van de gokautomaat naar de rechter bovenkant van het scherm. Elke virtuele knop die je onder het menu ziet (dat als drie lijnen wordt weergegeven) is een gebeurtenis. Tik op een ervan en je ziet wat elke gebeurtenis inhoudt. Maak gebruik van deze gebeurtenissen en je kunt jezelf veel meer Coin Master gratis spins bezorgen dan gewoonlijk.
 • Wacht
  Dit is een voor de hand liggende suggestie, maar het is eigenlijk de moeite waard om er rekening mee te houden. Je krijgt elk uur vijf gratis spins, en je kunt maar maximaal 50 spins tegelijk houden. Dat betekent dat je om de tien uur het maximum aantal spins bereikt, en dat alle Coin Master gratis spins die je daarna verdiend zou hebben, ophouden te bestaan. We raden dus aan een herinnering in te stellen om minstens om de tien uur Coin Master te bezoeken om je spins uit te geven, zodat je steeds meer verdient. Je verdient uiteindelijk zelfs een enorm aantal extra spins als je toegewijd bent, dus het is helemaal de moeite waard om te doen.

Wat is Coin Master?

Laat een basis-bouwend strategiespel samensmelten met de chaotische spanning van een gokkast en je hebt Coin Master. De gameplay is eenvoudig: draai de gokkast om een actie uit te voeren. Je kunt Munten verdienen, de basissen van andere spelers aanvallen, spelersvoorraden plunderen, of schilden bemachtigen die het effect van aanvallen van andere spelers verminderen. Gebruik dan de Munt die je verdient om de bouwwerken van je basis te bouwen en op te waarderen.

Coin Master is zo eenvoudig als het maar zijn kan, dus het zal niet lang duren voor je de mechaniek oppikt en begint te spelen. Maar dat wil niet zeggen dat er geen manieren zijn om je spel te optimaliseren en je Coin Master ervaring te verbeteren. Lees verder voor een complete gids voor Coin Master, inclusief enkele tips en trucs om je basisbouw te versnellen en je Coin stash veilig te houden voor andere spelers.

De hoofdzaken

Coin Master Free Spins

Coin Master begint met een korte tutorial die je kennis laat maken met de basismechanismen, en geeft je daarna de vrijheid om te gaan spelen hoe je wilt. Het is zeker genoeg om te beginnen, maar hier gaan we in op enkele van de mechanieken die de tutorial niet uitlegt.

Alles in Coin Master draait om het verkrijgen en uitgeven van Coin. Er zijn drie primaire manieren om Coin te verdienen in Coin Master (buiten het uitgeven van echt geld ervoor):

 • het winnen van Coin uit de speelautomaat
 • het aanvallen van de basissen van andere spelers
 • basissen van andere spelers overvallen

Om een van deze acties uit te voeren, moet je een Draai aan de Gokautomaat maken.

De gokautomaat

De Gokkasten Machine is waar het vlees van het spel ligt, en je zult een groot deel van je speeltijd op dit scherm doorbrengen. Je komt bij de Speelautomaat door het in-game menu te openen en het te kiezen, of door vanuit het dorpsgezicht naar beneden te vegen.

Onder de Gokkasten Machine zie je je huidige aantal beschikbare Spins. Telkens als je de machine draait, daalt dit aantal met één. Als je geen Spins meer hebt, moet je enige tijd wachten tot ze regenereren of onze pagina bezoeken om gratis Spins te krijgen. De gokautomaat in Coin Master heeft vier rollen met vier verschillende symbolen. Als je erin slaagt vier dezelfde symbolen op een rij te krijgen, voer je die actie onmiddellijk uit. Deze vier symbolen zijn: een zak met munten, een hamer, een varkensbandiet, een schild, en een spin capsule.

SymboolPrijs
Zak muntenMeer munten
HamerOverval op willekeurig dorp (krijg munten door het dorp van iemand anders aan te vallen)
Varkens BandietOverval op huidige muntmeester
SchildBescherming voor je dorp (verlies minder munten tijdens een aanval)
Energie-capsule10 gratis spins

De zak met munten

De zak met munten geeft je, zoals de naam al zegt, munten. In tegenstelling tot de andere plaatjes heb je er niet een hele rij van nodig om de beloning te verdienen. Elke zak munt die je na een Spin krijgt levert je een kleine beloning op, maar een hele rij ervan krijgen geeft een grotere uitbetaling dan vier afzonderlijke zakken munt zouden doen.

Aanval – De Hamer

Haal een hele rij hamers en je valt de basis van een andere speler aan. Als je je Facebook account aan Coin Master hebt gekoppeld, kun je een vriend kiezen om aan te vallen, anders kiest het spel een willekeurige speler.

Het dorp van de speler verschijnt op je scherm en je wordt gevraagd te kiezen welke van hun gebouwen je wilt aanvallen. Het aanvallen van een gebouw levert je een Munt-beloning op en verlaagt het sterrenniveau van het aangevallen gebouw.

Overval – De Varkens Bandiet

De Varken Bandiet is een symbool van een grijnzend varken met een bandietenmasker op. Als je er vier op een rij krijgt, voer je onmiddellijk een overval uit.

Anders dan bij aanvallen, kun je het doelwit van je overval niet kiezen. Boven de gokautomaat staat de naam en foto van je Coin Master, een speler die je toegewezen raid target is. Als een inval begint, word je naar het dorp van je Coin Master gebracht. In plaats van een van hun gebouwen aan te vallen, krijg je echter drie Schoppen om gaten mee te graven. Er zijn verschillende plaatsen in het dorp die je kunt opgraven (gemarkeerd door grote X’en). Kies drie gaten uit om op te graven; sommige zullen een aanzienlijke hoeveelheid Coin bevatten. Deze Munt wordt rechtstreeks uit de huidige Muntvoorraad van het slachtoffer gehaald en is een prima manier om iemand op de zenuwen te werken.

Verdedigen – Het Schild

Het Schild wordt gebruikt om je basis te beschermen tegen vijandelijke aanvallen. Je kunt tot drie Schilden tegelijk hebben, wat betekent dat je tegen drie aanvallen beschermd bent. Als je een Schild hebt als een vijand een van je gebouwen aanvalt, is je gebouw beschermd en daalt het niet in Sterrenscore.

Dezelfde regels gelden voor als je een speler met een Schild aanvalt. Je krijgt nog steeds 50.000 Coin (veel minder dan je anders zou krijgen) maar het gebouw van de speler loopt geen schade op en gaat niet in sterrenwaarde omlaag. Het is belangrijk op te merken dat het Schild je niet beschermt tegen overvallen.

Weddenschappen

Als je een groot aantal Spins hebt verzameld, kun je Weddenschappen doen. Als je je Inzet verhoogt, besteed je bij elke Spin van de Gokautomaat meer Spins, maar je verhoogt ook je kansen om veel te winnen. Inzetten vermenigvuldigen de beloningen die je verdient met Spins op de Gokautomaat.

Dorpen bouwen

Dorpen dienen als de niveaus in Coin Master. Er zijn vijf gebouwen die je in elk level moet bouwen. Om het te voltooien en naar het volgende dorp te gaan, moet je alle gebouwen in je huidige dorp upgraden tot 5-sterren Rating. Het upgraden van gebouwen kost Coin, en upgrades worden steeds duurder naarmate je verder in het spel komt, dus bereid je voor op een sleur. De gebouwen hebben geen speciale effecten of functies en zijn slechts markeringspunten voor je voortgang naar het volgende dorp. Op dit moment zijn er 363 dorpen, elk met een eigen uniek thema, die je kunt voltooien in Coin Master.

Wraak

Met Wraak kun je je wreken op een speler die je dorp heeft aangevallen. Als je basis met succes door een andere speler is aangevallen, heb je de kans om terug te slaan.

Geef gewoon de gokautomaat een draai. Als je een volle rij Hamers krijgt, brengt het spel je naar het aanvalsscherm en gaat over naar een willekeurig dorp. Let op de bovenkant van je scherm; daar moet een optie Wraak staan. Kies deze en het spel brengt een lijst te voorschijn van alle spelers die je onlangs hebben aangevallen. Kies er een uit en je wordt naar het dorp van die persoon gebracht waar je de pijn kunt neerleggen.

Kaarten

Coin Master kaarten

Kaarten verdien je door kisten te openen, die je koopt met Munten. Er zijn verschillende thematische Kaartenverzamelingen, en elke Verzameling bevat negen Kaarten. Verzamel alle negen Kaarten in een Verzameling en je wordt beloond met bonussen, waaronder gratis Spins, een enorme toevloed aan Munten, en zelfs huisdieren.

Er zijn drie soorten kisten die je kunt kopen; hoe duurder de kist, hoe meer Kaarten je erin vindt. De kwaliteit van de Kaarten die je uit een kist kunt krijgen is afhankelijk van je huidige dorpsniveau. Eenmaal je de hogere dorpsniveaus bereikt, heb je ook kans om speciale Goudkaarten te krijgen uit de kisten die je opent. Gouden Kaarten zijn gewoon zeldzamere versies van andere kaarten, en hun Verzamelingen bieden veel grotere beloningen bij voltooiing.

Een van de spannendste mechanieken in Coin Master is het Card Trading systeem. Je kunt elke dag tot 5 Kaarten naar je vrienden sturen, dus het is een goed idee om lid te worden van Coin Master forums en gemeenschappen. Velen hebben speciale Card Trading secties waar je ruilovereenkomsten kunt sluiten met andere Coin Master spelers.

Kisten

Coin Master kisten

Zoals hierboven in de Kaarten sectie uitgelegd, kun je kisten in de in-game winkel kopen voor Coins. Alle kisten kunnen je kaarten geven tot een kwaliteitsniveau van 5 sterren, maar de duurdere kisten hebben een grotere kans om kaarten van hogere kwaliteit te laten vallen. Kisten van een hoger niveau hebben ook minder kans om kaarten van een laag niveau te geven dan kisten van een laag niveau, dus als je een bepaalde 1-, 2-, of 3-sterrenkaart zoekt om een Kaartenverzameling compleet te maken, kun je beter Coins besteden aan kisten van een lager niveau.

Je kunt ook Pet Snacks, Pet XP, of bonus Spins uit kisten ontvangen. Deze worden aan je inventaris toegevoegd boven op de Kaarten die je ontvangt en hebben dus geen invloed op de kans op Kaart-afname.

Kans op kaartontvangst per kist

Afhankelijk van welke kist je opent heb je meer kans om een bepaalde zeldzaamheid van een kaart te trekken. Alleen de Mystery, Ruby, en valentijn kisten hebben kans op het laten vallen van een joker kaart de rest niet.

De houten, gouden, en magische kisten zijn allemaal beschikbaar vanaf dorp 3. De kleine gelukskist is verkrijgbaar bij dorp 4, kleine paaskist bij dorp 10, grote paaskist en smaragden kist bij dorp 20, valentijnskist en grote gelukskist bij dorp 30, vikingkist en saphire kist bij dorp 70, gelukskist bij dorp 100, robijnkist bij dorp 110, en tenslotte de epische kist bij dorp 130.

Je ziet hier de officiële kansen volgens Moon Active, de ontwikkelaar achter Coin Master. De Bonus Spin waarschijnlijkheden kisten zijn afhankelijk van je huidige dorpsniveau. Pet XP werkt ook op dezelfde manier; hoe hoger je dorpsniveau, hoe meer potentiële pet XP je uit een kist kunt ontvangen.

De jokerkaart

De jokerkaart is een ultra zeldzame kaart die je kunt verdienen door deel te nemen aan Coin Master evenementen of door mysterie kisten vrij te spelen. De jokerkaart heeft de mogelijkheid om te veranderen in elke kaart die je maar wilt, zelfs gouden kaarten. Merk op dat jokerkaarten een tijdslimiet hebben, dus zorg dat je ze gebruikt voor ze verlopen zijn!

Huisdieren

Coin Master huisdieren

Huisdieren zijn schattige dieren die je vergezellen op rooftochten en aanvallen. Deze trouwe beestjes bieden ook coole bonussen die je helpen op te krikken op je reis om Coin Master te worden. Huisdieren worden uitgebroed door naar het huisdierenscherm te gaan via het spelmenu of door op het Ei te tikken onder de Gokkasten Machine.

Eenmaal geactiveerd geeft je huisdier je zijn bonus voor de komende vier uur. Als die vier uur om zijn, valt je huisdier in slaap en kun je geruime tijd niet meer van hun effecten genieten.

Je kunt hun herstelperiode versnellen door je huisdier te voeden met Treats. Je kunt echt geld uitgeven om meteen Voedsel te krijgen of een draai aan de Slots Machine maken om kans te maken op Traktaties. Treats worden gegeven naast de typische beloning die je verdient met je Spin resultaat.

De effecten die huisdieren geven kun je vergroten door ze XP potions te geven die ze een hoger niveau geven. Net als Treats hebben XP potions een kans om te vallen bij elke Spin op de Slots Machine.

 • Tijger
  Tijger verhoogt de hoeveelheid Munt die je verdient door een andere speler aan te vallen. Naarmate je Tijger hoger wordt, neemt de Munt-boost toe.
 • Rhino
  Rhino wordt vrijgespeeld door de Creatures Card Collection te voltooien. Als hij actief is, heeft Rhino een kans om vijandelijke aanvallen te blokkeren, zoals een Schild dat doet. Door Rhino te levelen met XP drankjes neemt de kans toe dat Rhino met succes een vijandelijke aanval afslaat. Op zijn basisniveau heeft Rhino een kans van 10% om een vijandelijke aanval af te weren.
 • Foxy
  Foxy is het allereerste huisdier dat je vrijspeelt als je Coin Master speelt, maar is later in het spel ook het meest waardevolle. Foxy geeft je een extra schep in raids, wat betekent dat je nog een extra kans hebt om Coin te vinden of een kist op te graven. Foxy ontgrendel je bij dorpsniveau 4.

Tips & Trucs

Ga je munten niet oppotten!

Je bent altijd vatbaar voor een mogelijke overval die een groot deel van je in bezit zijnde Coins wegneemt. Daarom moet je altijd Coins uitgeven als je je een aankoop kunt veroorloven. Dit is vooral belangrijk als je geen Schilden meer hebt of als je het Rhino huisdier nog niet hebt vrijgespeeld!

Een grote voorraad Coins op zak hebben maakt je ook een doelwit bij uitstek voor grote raids. Een grote overval is een overval met maximale inzet die, als hij slaagt, kan eindigen met de overvaller die wegloopt met miljoenen van je Coins!

Grote overvallen

Als je een ton aan Spins tot je beschikking hebt, kan het verleidelijk zijn om je Inzet te willen verhogen en te genieten van de vermenigvuldigde Spin bonus. Dit is een perfect haalbare manier om je Coin verdiensten te versnellen. Het is echter beter je Spins te bewaren voor het overvallen van heel rijke spelers.

Boven de Gokkasten Machine zie je de Coin Master die je toegewezen hebt gekregen en hun huidige Coin stores. Spaar je Inzetten voor Coin Masters met tonnen Munten. Omdat de hoeveelheid Munt die je verdient met een overval evenredig is met de hoeveelheid Munt die de speler bij zich heeft, heb je, door alleen Maximale Inzetten te gebruiken op zeer rijke Coin Masters, de kans om in korte tijd veel te verdienen.

Als je voor grote raids gaat, moet je altijd Foxy als actief huisdier uitgerust hebben. Foxy geeft je een extra schep om mee te graven op raids, zodat je een extra kans hebt om tonnen Coins te verdienen.

Koop kisten in elk dorp

Afzonderlijke kaarten bieden geen bonussen maar het voltooien van een Kaartenverzameling wel. Je moet altijd zoveel kisten kopen als je je kunt veroorloven als je een nieuw dorp binnengaat. Kaarten van een lager niveau worden moeilijker te verkrijgen naarmate je hoger in de dorpsniveaus komt, dus de beginstadia zijn de beste plaatsen om de kaarten van een laag niveau te krijgen die je nodig hebt om een Verzameling te voltooien. Er is geen erger gevoel dan een joker te moeten uitgeven alleen om de ontbrekende gewone Kaart te vervangen die je al had kunnen krijgen toen je voor het eerst begon te spelen!

Verspil de bonussen van je huisdier niet

Het oppeppende effect van je huisdier is maar vier uur beschikbaar nadat je het geactiveerd hebt. Als je vier uur niet kunt spelen, moet je het activeren van je huisdier bewaren tot je een venster van vier uur hebt dat je aan Coin Master kunt wijden.

Dit geldt zelfs voor de verdedigende Rhino; als je basis belegerd wordt, zal hij aanvallen niet echt verdedigen, tenzij je hem er speciaal op uitstuurt om dat te doen.

Vaak gestelde vragen

Hoe krijg je gratis spins op Coin Master?

Door onze pagina te bezoeken! Elke dag plaatsen we nieuwe links voor gratis spins zodra ze beschikbaar zijn.

Ja, de dagelijkse links die we bovenaan deze pagina plaatsen verlopen na drie dagen, daarom plaatsen we alleen die van vandaag en de twee dagen ervoor.

Hoeveel niveaus zijn er in Coin Master?

Op dit moment zijn er 363 dorpen (levels) die je kunt spelen.

Wat betekenen de sterren in Coin Master?

Sterren geven je rang aan en die van andere spelers. Je kunt meer sterren krijgen door je dorp te bouwen en kaarten te verzamelen.

Waar zijn kaarten voor in Coin Master?

Je verzamelt kaarten om een verzameling te voltooien die bestaat uit 9 kaarten met hetzelfde thema. Telkens als je een verzameling voltooit krijg je spins en geschenken.