Coin Master Kisten – Verschillende Soorten en wat ze Bevatten

Coin Master is een deels stad-bouwer en deels gokkast strategie spel met een economie die voornamelijk draait om kisten. Je wint levels en ontgrendelt nieuwe stadia door munten uit te geven om dorpsstructuren te bouwen en te upgraden. Kisten bevatten willekeurige voorwerpen die je kunnen helpen het proces te versnellen door je in staat te stellen sneller grondstoffen te verdienen.

Het is belangrijk te weten wat kisten zijn en wanneer je ze moet kopen als je je efficiënt door de levels wilt slaan. Deze gids over Coin Master kisten behandelt alle belangrijke informatie over kisten – wat ze zijn, wat ze bevatten, en je kansen om kaarten en spins te ontvangen.

Bereik piek Coin Mastery met deze handige Coin Master gidsen: Coin Master gratis Spins, Coin Master Statistieken, en Coin Master Evenementen.

Wat zijn Coin Master kisten?

Coin Master kisten zijn schatkisten die je verdient door het spel te spelen. Elke kist heeft een kans om munten, gratis spins, kaarten, Pet XP, of Pet Food te bevatten. Er zijn veel soorten Coin Master kisten; hoe hoger het niveau van de kist, hoe groter de kans dat er een voorwerp van hoog niveau uit valt.

Wat zijn de verschillende soorten Coin Master kisten?

Er zijn letterlijk tientallen verschillende soorten kisten in Coin Master. Gelukkig hebben de ontwikkelaars een complete uitsplitsing van de soorten, wat ze bevatten, en je kansen om bepaalde drops te krijgen. We hebben een korte lijst samengesteld van de voornaamste kistsoorten die je in het spel vindt. Je vindt de volledige lijst met alle promotionele kisten op de officiële Coin Master website.

Soort kistVrijgespeeld op dorpsniveauBevat
Wooden Chest32 Kaarten
Golden Chest34 Kaarten
Magical Chest38 Kaarten
Small Lucky Chest46 Kaarten (een kans op een Joker kaart), Pet XP en Spins
Small Easter Chest106 Kaarten (kans op Joker kaart), Pet XP en Spins
Big Easter Chest208 Kaarten (kans op een Joker kaart), Pet XP en Spins
Big Lucky Chest308 Kaarten (kans op een Joker kaart), Pet XP en Spins
Valentine’s Chest306 Kaarten (kans op een Joker kaart), Pet snacks, Pet XP en Spins
Sapphire Chest706 Kaarten, Spins en Pet XP
Ruby Chest1108 Kaarten (een kans op een Joker kaart), Spins, Pet XP en 1 Pet Snack
Mystery Chest6 Kaarten (kans op een Joker kaart), Pet Snacks en Spins
Emerald Chest4 Kaarten, Spins en Pet XP
Korte lijst van de belangrijkste kistsoorten

Wat is de beste kist in Coin Master?

Je zegt nu waarschijnlijk: “Kom ter zake en vertel me: welke kist moet ik kopen?” Helaas is er geen snel antwoord op die vraag. Elk kisttype heeft zijn eigen druppelkansen, dus welke kist je moet kopen hangt af van wat je op dit moment nodig hebt.

Wil je bijvoorbeeld je kaartverzamelingen van een laag niveau aanvullen? Blijf dan weg van de kisten met een hoger niveau! De kisten van een lager niveau hebben veel meer kans op de levering van 1- en 2-sterrenkaarten, dus daar kun je beter je munten aan uitgeven.

Zit je krap bij kas en heb je een injectie met munten nodig om naar de volgende etappe te gaan? Dan moet je een kist kopen die ook echt kans heeft om munten te laten vallen!

Wanneer moet ik kisten kopen?

We hebben vastgesteld dat kisten belangrijk zijn om vooruitgang te boeken in Coin Master. Op dit moment denk je misschien dat meer kisten kopen betekent dat het gemakkelijker is om kaartenverzamelingen te voltooien en naar hogere dorpen te gaan. Hoewel dat in het algemeen waar is, is het simpelweg hamsteren van kisten niet de meest kosteneffectieve manier om vooruit te komen in het spel.

We hebben ontdekt dat zelfs in een spel als Coin Master geduld een deugd is. Dat is dubbel zo in de vroegere Dorpen. Omdat de collecties van laag niveau uit heel gewone kaarten bestaan, kun je ze voltooien door eenvoudig andere Vikingen te plunderen en je Dorpen af te maken.

Op een gegeven moment heb je een aantal vrij zeldzame kaarten nodig. Sommige daarvan zijn te zeldzaam om gemakkelijk alleen door het plunderen van Dorpen te verzamelen. Dit is het moment waarop je moet gaan overwegen kisten te kopen.

Een ander goed moment om kisten te kopen is als je nog maar één kaart verwijderd bent van het voltooien van een set, vooral als het superzeldzame of gouden kaarten zijn.

Coin Master Kisten
Coin Master Kisten

Dat is het einde van onze beknopte gids over Coin Master kisten. Nu je weet wat kisten zijn en wanneer je ze moet kopen, kun je beginnen met het echt veroveren van je rivalen in Coin Master.