Coin Master Generator – Blijf weg van deze Oplichters!

We weten allemaal dat Coin Master stapels plezier is, maar al dat malen om munten wordt op den duur vermoeiend. Sommige spelers zullen geneigd zijn cheats en hacks te zoeken om hun voortgang te versnellen. Deze hulpmiddelen beweren je de mogelijkheid te geven je door het spel heen te worstelen, door je massa’s gratis munten te geven of door je eerdere stadia te laten overslaan.

Een van de meest gezochte hulpmiddelen is de Coin Master generator, een soort hack die belooft je gratis spins en munten te geven. Het is een verleidelijk voorstel, zeker – wie zou niet genoeg munten willen hebben om alles in Coin Master vrij te spelen? – maar de harde waarheid is dat de overgrote meerderheid van deze hulpmiddelen niet echt werken zoals ze geadverteerd worden. In sommige gevallen is het eigenlijk malware die je persoonlijke gegevens kan stelen en je telefoon kapot kan maken!

Word een echte Coin Master met deze geweldige gidsen zoals Coin Master gratis Spins, Coin Master gratis Kaarten, Coin Master Dorpen, Coin Master Evenementen, Coin Master Kisten, en Coin Master Statistieken.

Het vragen van persoonlijke en privé informatie

Cheats, hacks, en generators zijn aanpassingen aan het spel die uitdrukkelijk niet door Moon Active worden toegestaan. Daarom zul je dit soort hulpmiddelen op geen enkel officieel platform vinden. Misschien moet je er zelfs een paar vage forums voor bezoeken, waarvan sommige om je persoonlijke gegevens vragen.

Geef nooit je persoonlijke en privé gegevens weg, zeker niet aan een of ander onbekend forum of website waar je nog nooit van gehoord hebt. Blokkeer onmiddellijk iedereen die om je wachtwoord of het antwoord op je beveiligingsvraag vraagt. Dit is geheime informatie die niemand anders mag hebben.

Sommige van deze oplichtingswebsites zullen je vragen in te loggen met je Facebook account. Dan spammen ze je met sociale media berichten, bewerend dat ze een lid zijn van het Moon Active beveiligingsteam. Blokkeer en meld deze accounts onmiddellijk. Hoewel het mogelijk is dat ze alleen maar je Coin Master account proberen te stelen, zijn ze in het ergste geval aan het phishing voor credit card info en andere waardevolle gegevens.

Ze laten je eindeloos enquêtes invullen

Veel oplichters gebruiken gewoon de belofte van gratis spins en munten om je binnen te lokken, en stoppen je dan in een oneindige lus van enquêtes invullen marteling. Nee, er is geen Coin Master generator aan het eind van de regenboog. Ze hebben je misleid tot het invullen van hun webenquêtes, zodat ze aan elk van hun slachtoffers geld kunnen verdienen.

Als je formulieren moet invullen om bij een bestand te komen, hebben we slecht nieuws voor je: het bestand dat je zoekt is er niet. Geen enkel legitiem software depot zal je dwingen een enquête in te vullen voor je hun bestanden kunt downloaden. Je kunt hier niet veel anders doen dan de naam van de website noteren en hem in de toekomst mijden.

Houd je ogen open voor schimmige YouTube video’s

Er zijn talloze video’s op YouTube over Coin Master hacks, maar bijna allemaal leiden ze naar dezelfde schetsmatige websites of vervelende enquêtes. Begrijp ons niet verkeerd, hacks voor Coin Master bestaan beslist, en dat is ook wat ze je in hun video’s laten zien. Maar dat is niet wat je vindt in de link in de beschrijving.

Vaak bevatten de links in de beschrijving van deze YouTube video’s virussen, trojans, en andere malware die je computer kapot kunnen maken en je telefoon kunnen ruïneren.

De ontwikkelaars die de Coin Master generator maken (en andere soortgelijke hacks) willen eigenlijk niet dat mensen hun software gebruiken. Ze willen alleen je belangstelling trekken zodat ze een manier kunnen vinden om geld aan je te verdienen, of dat nu betekent dat ze je formulieren laten invullen of je privé gegevens stelen.

Eisen dat je je telefoon rooot of jailbreakt

We hadden het er al over hoe oplichters deze hulpmiddelen gebruiken om mensen te verleiden om enquêtes in te vullen en hun privé gegevens te geven. In zulke gevallen was er in de eerste plaats nooit sprake van bedrog of hack – als ze eenmaal hebben wat ze van je willen, loop je met lege handen weg en voel je je een dwaas. Maar als je het kunt geloven is er nog een ander soort Coin Master generator oplichterij die nog kwaadaardiger is: degenen die je vragen je telefoon te rooten of te jailbreaken.

Soms vind je een link naar een hack die ook echt downloadt. Het vraagt je niet om eerst een enquête in te vullen of privé gegevens weg te geven, het is een eenvoudig klik en download proces. Zodra je echter de app in de link installeert, zul je merken dat hij om root-toestemming voor je toestel vraagt.

Rooten (of jailbreaken als je een Apple toestel hebt) geeft je apps toegang tot de lage administratieve toestemmingen die gewoonlijk voor algemene gebruikers verborgen blijven. Door je telefoon te rooten en onbekende apps deze permissies te geven, geef je ze toegang om met je telefoon te doen wat ze maar willen. Dat betekent dat deze “hacks” toegang kunnen krijgen tot je camera, je contacten kunnen stelen, en nog veel meer snode dingen.

Coin Master Generator
Coin Master Generator

Om het nog erger te maken werken deze “hacks” en “generators” met root toegang vaak niet eens! Ze leveren je niet de spins en munten op die je wilde – daar riskeerde je dit alles in de eerste plaats voor!

Deze verklikkerlampjes gelden voor alle onofficiële software op het internet, niet alleen voor Coin Master, dus onthoud deze lijst als je op zoek bent naar spelhulpmiddelen. We willen nooit meer een speler het slachtoffer zien worden van malware en identiteitsdiefstal.